Op 3 mei was de een na laatste bijeenkomst van Got Talent Make Money, een traject van Powerlady waar vrouwen klaargestoomd worden voor ondernemerschap. De ondernemersplannen van de vrouwen lopen uiteen van eventmanagement, dans work-outs met focus op zelfliefde, begeleiding voor ouders en kinderen die het moeilijk hebben, handgemaakte eventdecoratie, tot handgemaakte plantenhangers.

Vandaag gingen de vrouwen aan de slag met hun presentatie onder begeleiding van Lorenzo Homoet. Zij kregen tips voor het maken van een goede eerste indruk waarbij zelfs de manier waarop je je naam uitspreekt een verschil kan maken. Probeer eens aan iets moois te denken terwijl je je naam zegt!

Ook gingen ze met elkaar en individueel werken aan hun elevator pitch. Hierbij hadden de vrouwen niet alleen veel aan de feedback van Lorenzo, ook van elkaar kregen ze veel tips en aanmoediging. Niet iedereen durfde gelijk vol zelfvertrouwen over haar project te praten maar dan sprongen de mededeelnemers meteen bij met complimenten en argumenten waarom het project wel degelijk ruimte verdient. Tijdens de workshop werd ook gesproken over de waarde van het delen van kennis en netwerken. Iets waar de deelnemers al mee aan de slag waren gegaan door elkaar te betrekken bij hun projecten.

De vrouwen waren erg te spreken over het project, ze gaven aan veel geleerd te hebben van de verschillende trainingen maar ook van elkaar. Heel veel succes bij de eindpresentatie Powerladies!