Norah van LeestNorah van Leest is projectleider bij het SPE. Norah heeft de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming afgerond. De afgelopen jaren heeft ze zich ingezet binnen Amsterdamse vrouwenorganisaties, maar ook voor initiatieven op het vlak van mensenrechten, taalontwikkeling en empowerment.

 

 

_wfa7796Amy Mante-Adu is projectmedewerker bij het SPE. Amy heeft een HBO bachelor diploma Toegepaste Psychologie en master diploma Sociale Psychologie. Zij heeft zich de afgelopen jaren verdiept in vraagstukken rondom culturele diversiteit en empowerment.

 

 

leila

Leila Ajiou is projectmedewerker bij het SPE. Leila behaalde in 2013 haar master Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is vooral geïnteresseerd in sociale vraagstukken en maatschappelijke ontwikkelingen.

 

 

 

 

_wfa7722

Sabine Hoornstra heeft de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming afgerond en is sinds 30 augustus 2016 projectassistent bij het SPE. Zij houdt zich bezig met diverse zaken binnen het SPE en is de eerste contactpersoon.

 

 

LisetteLisette Lubberman is projectmedewerker bij het SPE. Lisette heeft een master in Human Resource Management en in Management Consulting. De afgelopen jaren heeft zij zich verdiept in vraagstukken rondom participatie, werk en inkomen en jeugd.

 

Bovenstaande foto’s zijn van David Hup.