Jaaroverzicht SPE 2022

Lees in het jaaroverzicht van 2022 hoe het SPE vrouwenorganisaties en emancipatie-initiatieven in Amsterdam heeft ondersteund. In het overzicht zijn de activiteiten die het SPE heeft georganiseerd, en de initiatieven die met behulp van het SPE speerpuntbudget zijn uitgevoerd, toegelicht. Ook de belangrijkste signalen die wij uit het veld hebben opgevangen zijn in het jaarverslag terug te lezen. 

Download het Jaaroverzicht 2022 (PDF)

Nota Gendergelijkheid 2019 – 2022

Er is veel bereikt. Maar nog steeds zijn vrouwen minder vrij dan mannen en worden ze klein gehouden door een systeem dat niet op hen is ingericht. Om daarin verandering te brengen is het beleid Gendergelijkheid 2019-2022 vastgesteld: Rechten, Ruimte en Representatie.

Download de Nota Gendergelijkheid 2019 – 2022 (PDF)

Jaaroverzicht SPE 2021

Lees in het jaaroverzicht van 2021 hoe het SPE vrouwenorganisaties en emancipatie-initiatieven in Amsterdam heeft ondersteund. In het overzicht zijn de activiteiten die het SPE heeft georganiseerd, en de initiatieven die met behulp van het SPE speerpuntbudget zijn uitgevoerd, toegelicht. Ook de belangrijkste signalen die wij uit het veld hebben opgevangen zijn in het jaarverslag terug te lezen. 

Download het Jaaroverzicht 2021 (PDF)

Jaaroverzicht SPE 2020

Lees in het jaaroverzicht van 2020 hoe het SPE vrouwenorganisaties en emancipatie-initiatieven in Amsterdam heeft ondersteund. In het overzicht zijn de activiteiten die het SPE heeft georganiseerd, en de initiatieven die met behulp van het SPE speerpuntbudget zijn uitgevoerd, toegelicht. Ook de belangrijkste signalen die wij uit het veld hebben opgevangen zijn in het jaarverslag terug te lezen. 

Download het Jaaroverzicht 2020 (PDF)

Jaaroverzicht SPE 2019

Lees in het jaaroverzicht van 2019 hoe het SPE vrouwenorganisaties en emancipatie-initiatieven in Amsterdam heeft ondersteund. In het overzicht zijn de activiteiten die het SPE heeft georganiseerd, en de initiatieven die met behulp van het SPE speerpuntbudget zijn uitgevoerd, toegelicht. Ook de belangrijkste signalen die wij uit het veld hebben opgevangen zijn in het jaarverslag terug te lezen. 

Download het Jaaroverzicht 2019 (PDF)

Jaaroverzicht SPE 2018

Lees in het jaaroverzicht van 2018 hoe het SPE vrouwenorganisaties en emancipatie-initiatieven in Amsterdam heeft ondersteund. In het overzicht zijn de activiteiten die het SPE heeft georganiseerd, en de initiatieven die met behulp van het SPE speerpuntbudget zijn uitgevoerd, toegelicht. Ook de belangrijkste signalen die wij uit het veld hebben opgevangen zijn in het jaarverslag terug te lezen. 

Download het Jaaroverzicht 2018 (PDF)