Vrouwen Aan Het Werk – VAHW

Stichting Vrouwen aan het Werk (VAHW) is een non-profitorganisatie met een sociaal – maatschappelijk oogmerk die innovatieve projecten ontwikkeld ter bevordering van economische zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Het evenementenbureau van Vrouwen aan het Werk faciliteert bedrijven om hun maatschappelijk verantwoorde evenementen te organiseren.

VAHW zet zich in voor talentvolle werkzoekenden, vrouwen, jongeren en immigranten. VAHW biedt onderwijs, praktijkervaring en persoonlijke coaching aan voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt.

Elk mens telt, is uniek en heeft talent. Door kennis te delen en krachten te verenigen kunnen we onze samenleving beter maken. VAHW is van mening dat iedereen onderdeel is van de samenleving en moet kunnen participeren in de samenleving.

VAHW maakt gebruik van een breed zakelijk netwerk. VAHW werkt in Amsterdam samen met DWI, het bedrijfsleven en het onderwijs aan talentontwikkeling en zelfredzaamheid. In de visie van VAHW is de drieslag van een intensieve taalcursus, een korte vakopleiding en de ontwikkeling van persoonlijke en sociale vaardigheden een ideale manier om afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

logovahw

 

E-mail: info@vahw.nl

Duke Ellingtonstraat 50
Amsterdam 1066 GE NH NL
Plan je route