Vrouw en Vaart

Vrouw en Vaart is het ontwikkeling- en ontmoetingscentrum met activiteiten en bijeenkomsten voor en door vrouwen in Amsterdam Nieuw-West. Het is de plek waar vrouwen graag komen om zichzelf te ontwikkelen. Hier vinden vrouwen de tijd om in zichzelf te investeren, te leren, hun eigen geld te verdienen of andere vrouwen te ontmoeten.

Alle vrouwen vanaf 15 jaar uit Osdorp zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten in Vrouw en Vaart. Bijna dagelijks biedt Vrouw en Vaart tal van activiteiten of bijeenkomsten waaraan uitsluitend vrouwen deelnemen. Veel vrouwen kijken uit naar een ontmoeting met andere vrouwen. Dat kan in Vrouw en Vaart. Vrouwen staan hier nooit alleen.

Iedere maand is er een nieuw programma met tal van activiteiten die vrouwen zelf verzorgen. Vrouwen kunnen in Vrouw en Vaart kennis en ervaring halen maar ook brengen. Want iedere vrouw heeft talenten die zij hier kunnen ontplooien en waarvan anderen weer kunnen leren. Er is iedere maand dus weer iets nieuws om naar uit te kijken.

Vrouw en Vaart is het ontmoetingscentrum dat perspectief biedt. Het ondernemen van activiteiten stelt vrouwen in staat verder te komen.

Dat biedt vooruitzichten voor het dagelijks leven en voor de toekomst.

 

Logo Vrouw en Vaart

Contactpersoon: Joke Kop

E-mail: vrouwenvaart@sezo.nl of j.kop@sezo.nl

Facebook: www.facebook.com/vrouwenvaart/

President Allendelaan 733
Amsterdam 1068 VN NH NL
Plan je route