Vrijwilligers Centrale Amsterdam

Wij zijn als Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) sinds 1989 het expertisecentrum als het gaat om vrijwilligers(werk) in Amsterdam. We zijn er zowel voor mensen die op zoek zijn naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk als voor maatschappelijke organisaties.

Het is onze passie om mensen uit alle hoeken van de samenleving te helpen om zich maatschappelijk nuttig te maken. Jaarlijks bemiddelen we zo’n 7.000 mensen naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk in Amsterdam. In onze online vacaturebank staan zo’n 1500 vrijwilligersklussen in de stad. Van maatje voor een vluchteling tot koken in een buurthuis, van zingen met ouderen tot dieren verzorgen op een kinderboerderij. We helpen mensen online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij iemands talenten, wensen en agenda.

Ook ondersteunen we non-profit organisaties in Amsterdam bij het werven van vrijwilligers o.a., door het geven van workshops, trainingen en individueel advies. Daarnaast voeren we projecten uit waarmee we bepaalde doelgroepen extra aandacht geven of innovatieve projecten opzetten.

 

 

E-mail: amsterdam@vca.nu

Adres: Rozenstraat 206, 1016 PA Amsterdam

Rozenstraat 206
Amsterdam 1016 PA NL
Plan je route