Maak kennis met de nieuwe vrijwilligers van NGPN en kom er achter wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Hieronder vind je het overzicht van de nieuwe leden maar je kunt ook contact opnemen met NGPN met een hulpvraag.
(Een kleine correctie van het overzicht: Nummer drie is geen docent maar een rechter die wil helpen met het schrijven van teksten)

Over NGPN
Het NGPN bestaat uit (bijna) gepensioneerden van diverse vakgebieden die elkaar ontmoeten en zich vrijwillig inzetten voor maatschappelijke organisaties. De leden zijn inspirator of sparringpartner van deze organisaties, zitten in bestuurscommissies of geven advies over projectplannen. De activiteiten zijn divers en variëren in tijdsbesteding. Daarnaast komen de leden een aantal keer per jaar samen.

In het netwerk zitten bevlogen mensen die willen aanpakken en graag van betekenis zijn. Het NGPN voldoet aan een groeiende vraag in het maatschappelijk veld, namelijk naar mensen die hun kennis en ervaring inzetten voor de samenleving. Voor de leden moet het netwerk een betekenisvolle plek zijn, waar zij zich thuis voelen en waar zij zich nuttig kunnen maken.

Voor meer informatie kijk op de website of neem contact op met de coördinator Nanette Sibinga door te mailen naar n.sibinga@venzo.co.nl

0001