In2Work

 

in2work

KRACHT On Tour gaf Stichting Work United een podium op de bijeenkomst in Amsterdam en met succes! Na de presentatie over de Kookopleiding aan de Robert Kranenborg Academie heeft een klein groepje enthousiaste vrouwen een workshop gekregen: ‘Ik ben de Chef!’.Onder leiding van Chef Mounir Toub, door de dames herkend van 24Kitchen, hebben ze een een heerlijke Mango Chutney Trifle gemaakt. Een voorproefje van het traject aan de Robert Kranenborg Academie waar een grote groep vrouwen straks aan gaat deelnemen. Met plezier leren koken op professioneel vlak en na 3 maanden een betaalde baan; maak van je hobby je beroep! Er is nog steeds de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan het traject op de Robert Kranenborg Academie. Aanmelden kan via laura@stichtingworkunited.nl, hierna volgt een intake gesprek en kun je medio maart al starten.

Rachel DeSumma

rachel
Ik ben een paar maanden geleden geëmigreerd van Australië naar Nederland; het moederland van mijn moeder. In Australië heb ik een studie in maatschappelijke ontwikkeling en psychologie afgerond. Ik heb daar o.a. gewerkt als coördinator van een begeleidingsprogramma voor jongeren. Via KRACHT on Tour doe ik nu werkervaring op bij Publinc, een adviesbureau voor de publieke sector. Dit sluit goed aan op mijn opleidings- en werkachtergrond in Australië. Als een sociaal, creatief en analytisch denker werk ik nu als PR medewerker. Dit helpt mij straks verder in mijn zoektocht naar betaald werk.

Heb jij ook een leuke ervaring overgehouden aan KRACHT on Tour? We horen graag jouw verhaal! Stuur een email naar info@spe-amsterdam.nl

Voor meer informatie over KRACHT on Tour, klik hier.