Je hebt een aanvraag ingediend bij het Servicepunt Emancipatie, maar helaas geen budget gewonnen. Gelukkig zijn er andere fondsen en instellingen waar je terecht kunt met de aanvraag voor je project! Wij geven een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Mensen maken Amsterdam & MAEX Amsterdam

Mensen maken Amsterdam (de koepel van lokale fondsen in de stad Amsterdam) en MAEX Asterdam werken samen met de Gemeente Amsterdam en (vermogens)fondsen om een platform voor maatschappelijke en culturele initiatieven, die bijdragen aan de stad Amsterdam, te bouwen. Per stadsdeel kun je een aanvraag doen voor jouw project via een downloadbaar formulier. Fondsen voor Oost, Nieuw-West, Noord en Zuidoost zijn sinds dit jaar actief. In 2020 volgen andere lokale fondsen in Amsterdam in West, Zuid en Centrum. Op de website van de initiatiefnemers vind je meer informatie over de mogelijkheden en contactgegevens per stadsdeel.

De gemeente Amsterdam

Ook binnen de gemeente Amsterdam kun je terecht voor verschillende subsidies voor jouw organisatie. Op de pagina van elk stadsdeel zijn de verschillende subsidies van het betreffende stadsdeel onder elkaar gezet. Vaak is het mogelijk om met jouw organisatie gebruik te maken van verschillende subsidieregelingen. Zo kun je een project hebben waarbij je schuldhulpverlening aanbiedt, maar ook een project waarbij je activiteiten organiseert voor jongeren. Via de volgende links kom je terecht op de pagina’s en de subsidieregelingen voor jouw buurt.

Stadsdeel Centrum
Stadsdeel Nieuw-West
Stadsdeel Noord
Stadsdeel Oost
Stadsdeel West
Stadsdeel Zuid
Stadsdeel Zuidoost

Op de pagina’s vind je meer informatie over de regelingen.

Vragen?
Heb je vragen over bovenstaande informatie of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.