De burgeracademie organiseert in samenwerking met Geweld(ig) in huis 2.0 en Maartje Bos van Ibu Bos de gratis webinar ‘Van tegenkracht naar veerkracht’. De webinar vindt online plaats op 22 september van 19:00 tot 21:00. Op deze avond leer je meer over veerkracht en wisselen we ervaringen met elkaar uit.

 

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen en om te gaan met stress, tegenslag en verandering. Veel organisaties hebben in deze tijden van Corona te maken met diverse uitdagingen waarin een beroep wordt gedaan op hun veerkracht. De situatie en mogelijkheden hoe hiermee om te gaan is voor iedereen anders. Een ieder kan zijn of haar veerkracht op eigen wijze vergroten.   

 

De webinar wordt geleid door Maartje Bos, resilient facilitator en coach. Zij houdt zich (ook in eigen buurt) bezig met het faciliteren, opzetten en uitvoeren van innovatieve projecten en community Building.  Maartje schreef dit artikel over veerkracht in corona tijd en het model beschermjassen.

Aanmelden

Praat jij mee tijdens dit interactieve webinar? Kijk voor meer informatie over de webinar en de aanmeldingsmogelijkheden op https://burgeracademie.nu/product/van-tegenkracht-naar-veerkracht-online-september-2020/.

 

 

 

Burgeracademie - cursus 'Fondsenwerving – van idee naar plan' | SPE- Amsterdam