Empowerment Cursus Ondernemende Vrouwen

Buurvrouwennetwerk Gaasperdam organiseert Ondernemende Vrouwen in samenwerking met diverse partners. Het doel is om jou te stimuleren en versterken in het creëren en vergroten van je arbeidskansen, zodat jij stappen verder kunt zetten om je doelen, wensen en ambities te realiseren in je economische zelfstandigheid. In de cursus staan empowerment, persoonlijke ontwikkeling en groei centraal. Je krijgt meer inzichten in jezelf. Ben jij bereid om op een positieve manier naar jezelf te kijken en anderen naar jou te laten kijken? Doe dan mee!

Deelname

Deelname aan de cursus is gratis. Er is daarnaast gratis kinderopvang aanwezig indien gewenst. Ook de Corona maatregelen worden serieus in acht genomen. Deelname is voor:
– Maximaal 12 deelnemers die 12 weken beschikbaar zijn voor de cursus
– Vrouwen die in Amsterdam Zuidoost wonen en in een uitkeringssituatie zitten

Data Cursus
De cursus is op woensdagen 23 september t/m 9 december 2020. Tijd: 12.00 – 15.00. Inloop met lunch 12.00 – 12.30. De cursus bestaat uit 3 thema’s: individuele coaching, groepsbijeenkomsten, excursies. Voor het volledige programma klik hier om de flyer te zien: Flyer Ondernemende Vrouwen_2020

Locatie
Buurthuis Gein, Wisseloord 83, 1107 NB Amsterdam Zuidoost

 

 

Aanmelden
Tot uiterlijk 15 september via E: info@stichtingbng.nl of T: 0685515248 / 0623794574. Wacht niet te lang! Vol=Vol.  Vermeld je naam en telnr. erbij. Na je aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor een kort gesprek.