Zondag 18 maart waren Leila en Maaike op bezoek bij Mom Entrepreneurs, een project voormoeders die in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling willen investeren. Op het programma stond een training van Boost Coach Dunia Lkoundi. De deelnemers gingen onder leiding van Dunia aan de slag met hun Fabulous Future; door een toekomstbeeld te vormen krijg je energie en inspiratie. Om een voorstelling te maken van deze Fabulous Future is het belangrijk om te weten wat je wilt voelen, maar is het ook belangrijk om te weten waar je vandaan komt en hoe je je op dit moment voelt.

5da8c307-a9e5-478a-b925-0ae28d9e9b18Daarom nodigde Dunia de deelnemers uit om hun leven op dit moment te beoordelen aan de hand van acht aspecten, waaronder fysiek, financiën en mentaal, een cijfer te geven. Het belang van de oefening werd gelijk duidelijk; wanneer het voelt alsof je vast zit is het lastig om er achter te komen waardoor dit komt.Door bij deze acht aspecten stil te staan wordt het makkelijker om te zien waar verandering nodig is. Deze opdracht bracht veel los bij de deelnemers, ze deelden hun verhaal en konden op herkenning en steun van elkaar rekenen. Mooi om te zien dat de vrouwen in zo’n korte tijd al een hechte groep zijn geworden!

c88e83ef-9b61-45ad-9d3a-1fb1e80d2ce7

Nadat de vrouwen hun Fabulous Future hadden geformuleerd, gaf Dunia tools om deze Fabulous Future  te bereiken. Marissa van van Mom Entrepreneurs gaat hier hiermee verder in de volgende workshop door samen met de deelnemers vision boards te maken. We zijn benieuwd naar de resultaten en hebben er alle vertrouwen in dat deze vrouwen hun Fabulous Future tegemoet gaan.

Het project is door Mom Entrepreneur, in samenwerking met Kids van Amsterdam Oost uitgevoerd.

logo mom entrepreneurslogo KVAO