WOMEN Inc.

Al sinds 2004 heeft WOMEN Inc. de missie om de kansen van vrouwen in Nederland te vergroten, door vrouwen zelf aan te spreken en onderwerpen breder maatschappelijk op de agenda te zetten. Bij politici, media, bedrijfsleven, instituten, wetenschappers, overheden. Met ingang van 2013 is gekozen voor een duidelijke focus in thema’s, waarvan het belang en de urgentie groot is voor vrouwen. Volgens WOMEN Inc. zijn GELD en GEZONDHEID de basisvoorwaarden voor elke vrouw om een volgende stap te kunnen zetten.

WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen, die zichzelf willen versterken. En daarmee de positie van alle vrouwen in Nederland. Door tien jaar lang te luisteren naar heel veel verschillende vrouwen, weet WOMEN Inc. wat er voor elk van hen nodig is om een volgende stap te zetten. Op basis daarvan heeft WOMEN Inc. haar werkwijze vastgesteld en biedt zij activiteiten aan vrouwen en organisaties aan.

WOMEN Inc. organiseert activiteiten en acties om beweging te organiseren bij vrouwen zelf en in hun omgeving om zo de kansen van vrouwen te vergroten. In de vorm van activiteiten als talkshows, expertmeetings, ontmoeting met rolmodellen, workshops, festivals. En met acties, media en netwerken. Openbaar en besloten, autonoom en in opdracht, lokaal en nationaal, voor een bepaalde doelgroep en voor alle vrouwen van Nederland.

logowomeninc

Contactpersoon: Jannet Vaessen

E-mail: info@womeninc.nl

Hoogte Kadijk 143F8
Amsterdam 1018 BH NH NL
Plan je route