Vitamine V

Vaderschap is een voorrecht!

VITAMINE V is een onafhankelijk platform dat goed vaderschap wil veroorzaken door het voorrecht van vader zijn uit te dragen; een platform voor vaders met de ambitie dus, maar ook voor de betrokken kinderen en moeders. VITAMINE V biedt een platform met vernieuwende programma’s en activiteiten, een efficiënt netwerk en een inventieve lobby.

Daarom zoekt Vitamine V in ontspannen sfeer de verhalen rondom vaderschap. Inspirerende gesprekken moeten inzicht bieden in de vraagstukken dat vaderschap met zich meebrengt. Vaderschap dat met de nodige vitamine een volwaardig beeld moet krijgen binnen de opvoeding van het kind.

Visie

Vaders zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van hun kinderen. Daarom is het belangrijk dat vaders hun rol vroeg in het leven van hun kinderen invullen en dat ook blijvend doen. VITAMINE V wil een gemeenschap creëren waarin een open en eerlijke dialoog wordt gevoerd over vaderschap. Deze dialoog moet de basis zijn voor een betere relatie tussen ouders en kinderen. Een nieuwe generatie vaders wil het anders doen dan hun eigen vaak afwezige vader het heeft gedaan. VITAMINE V ziet de verandering en wil die verandering stimuleren en zichtbaar maken.

De naam Vitamine V

Vitamine V is het vertrekpunt waarbij de aanwezigheid van  een vader in de opvoeding van een kind een essentiële standaard is en de afwezigheid van een vader in de opvoeding een gebrek is. Net als in het menselijk lichaam de afwezigheid of een te laag gehalte van bijvoorbeeld  vitamine B een ernstig gebrek is. Moeders, hoe sterk ze ook zijn, kunnen en mogen het niet alleen doen.

vitaminevaders

E-mail: info@vitaminevader.nl

Facebook: www.facebook.com/VitamineVader

Kruitberg 1003B
Amsterdam-Zuidoost 1104 CA NH NL
Plan je route