Talentcoach

Bij Talentcoach weten we dat het soms een uitdaging kan zijn om een goede baan te vinden. Maar we geloven in kansen. Wij kijken naar de mogelijkheden, zodat iedereen een nieuwe start kunt maken. Wat we van de deelnemers vragen? Een gezonde dosis motivatie en LEF!

Ken je iemand op zoek naar een (beter) betaalde baan? Meld ze aan voor het GRATIS programma ‘LEF op de arbeidsmarkt’ waarin iedereen een persoonlijke loopbaancoach krijgt.

Ken je iemand

– tussen de 25 en 60 jaar?

– ready om op zoek te gaan naar een (beter) betaalde baan of pas in nederland is komen wonen en niet weet hoe de arbeidsmarkt hier in elkaar steekt?

– zonder de financiele middelen om loopbaancoaching te bekostigen?

– gemotiveerd om weer aan het werk te gaan?

– met smartphone of computer?

Dan kom ik graag met ze in contact via een online kennismaking. Wij starten een aantal keer per jaar met nieuwe programma’s en ze zijn meer dan welkom om mee te doen.

Stuur een mail naar evelien@talentcoach.nl met het nummer en e-mail adres van de geïnteresseerde deelnemer. Dan neemt Evelien snel contact met hem/haar op.

Ook zijn we bij Talentcoach altijd op zoek naar samenwerkingen in Amsterdam. Dus mocht je geïnteresseerd zijn in meer informatie of mogelijkheden voor een samenwerking? Dan hoort Evelien het graag via: evelien@talentcoach.nl