Stichting Single Supermom

Over Stichting Single SuperMom
Stichting Single SuperMom is opgericht in 2008 en biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders en hun kinderen. Ons doel is het versterken van de sociaaleconomische positie, het welzijn én het netwerk van alleenstaande moeders. Dat doen wij via onze website en door het organiseren van activiteiten. Van ‘fun’ netwerkevents tot trainingen.

Welzijn, geld en netwerk
Onze activiteiten zijn gericht op drie thema’s: welzijn, geld en zorg. Drie essentiële zaken voor alleenstaande moeders om goed voor zichzelf en voor de kinderen te zorgen.

Organisatie
Stichting Single SuperMom wordt voor het grootste deel gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers. Oprichtster Isra Lee maakte de stichting als vrijwillige bestuursvoorzitter tot wat zij nu is: het grootste netwerk van alleenstaande moeders en kinderen in Nederland.

Tegenwoordig is zij projectleider van Durven Doen. Samen met haar team van professionals (financieel medewerkers, projectmedewerkers, trainers, coaches etc.) en ervaringsdeskundige vrijwilligers geeft zij invulling aan de missie en visie van Stichting Single SuperMom.

Isra Lee is voor haar inzet genomineerd voor diverse belangrijke prijzen waaronder de Joke Smit Prijs, een belangrijke prijs voor de emancipatie van vrouwen.

download

Contactpersonen: Isra Lee (info@singlesupermom.com) en Camelia Contreras (amsterdam@singlesupermom.com)

E-mail: info@singlesupermom.com 

Facebook: www.facebook.com/singlesupermomevent/