Sensa Zorg

Wij zijn Sensa Zorg: een multiculturele zorginstelling voor jeugdigen, gezin, volwassenen en ouderen. Vanuit diverse regio’s in Nederland bieden wij vanaf 2009 specialistische hulpverlening aan die het verschil maken binnen onze culturele samenleving. Vanuit ons hart voor de zorg en de wens om kwetsbare groepen te helpen, realiseren we methodische en laagdrempelige hulpverlening. En daarmee streven wij naar het optimale resultaat voor onze cliënten.

In diverse regio’s bieden wij basis/specialistische GGZ voor jeugdigen en volwassenen, ambulante ondersteuning voor de jeugd en ambulante ondersteuning voor volwassenen. Tot slot heeft Sensa Zorg ook nog twee dochterondernemingen: Kraamzorg Anne waarin we kraamzorg bieden voor álle moeders en hun gezinnen en Instituut Culturele Zorg (ICZ) waarbij we gecertificeerde workshops en cursussen bieden voor hulpverleners om het interculturele contact tussen cliënt en zorgverlener te verbeteren. Ga voor meer informatie naar de volgende websites: www.sensazorg.nl, www.culturelezorg.nl, www.kraamzorganne.nl.

 

 

 

 

Contactgegevens:

Algemeen telefoonnummer: 085 273 32 63, via de mail info@sensazorg.nl of via het contactformulier op onze website www.sensazorg.nl.

Sensa Zorg is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.