Samen Sterk Vrouwen West

Samen Sterk Vrouwen West is een vrijwilligersorganisatie voor en door vrouwen uit de Westerparkbuurt. Maar inmiddels weten ook vrouwen van elders Samen Sterk Vrouwen West te vinden. De organisatie heeft als doel om vrouwen met elkaar in contact te brengen, elkaars krachten en mogelijkheden aan te spreken om het leven in Westerpark met beide handen aan te pakken.

Dit doet Samen Sterk Vrouwen West via activiteiten als wandelen en hardlopen, themavoorlichtingen en trainingen, naai- en kooklessen, taalles en beeldende vorming, en één op één via een inloopspreekuur.

Het zijn voornamelijk vrouwen met een Marokkaanse achtergrond die gebruik maken van de activiteiten van Samen Sterk Vrouwen West, maar er komen steeds meer diverse gezichten bij. Bovendien hebben de vrouwen zelf inbreng in het soort voorlichting en training die Samen Sterk Vrouwen West organiseert.

Alle activiteiten vinden plaats van maandag t/m donderdag in het huis van de buurt ‘De Koperen Knoop’. Als je hierover meer wilt weten kun je contact opnemen met Nora of Darifa.

samensterkvrouwenwest

Contactpersonen: Nora Aamour en Darifa Benhadhoum

E-mail: nora@samensterkvrouwenwest.nl of darifa@samensterkvrouwenwest.nl

Telefoon: 06 161 73 508  Nora Aamour    of    06 344 85 084   Darifa Benhadhoum

Van Limburg Stirumstraat 118
Amsterdam 1051 BC NH NL
Plan je route