De kids van Amsterdam Oost

Stichting De Kids van Amsterdam Oost (KvAO) is een community van kinderen en jongeren in de leeftijd van 5-25 jaar waar gefocust wordt op de talentontwikkeling van Dans, Theater en Muziek.

Onze activiteiten

De Kids van Amsterdam Oost (KvAO) biedt kinderen tussen 5 en 25 jaar laagdrempelige activiteiten van goede kwaliteit die door professionals worden gegeven. KvAO gelooft dat talent niet gebonden is aan leeftijd, hierdoor ontstaan er groepen waarin jong en oud samenwerken aan gemeenschappelijke doelstellingen.
Tijdens de lessen en optredens zijn zij op een leuke en intensieve manier met elkaar bezig en ervaren samen een gevoel van ‘trots’.
KvAO stelt kinderen in staat hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op creatief en sociaal gebied. Kringgesprekken, teambuildingsactiviteiten en goede doelen projecten zijn onderdeel van het jaarprogramma. Deze dragen bij aan het bieden van structuur en veiligheid. De kinderen kunnen hun zorgen thuis laten en gewoon weer even kind zijn.
Zie de website voor meer informatie.

Ouders/verzorgers

Een andere doelstelling van stichting KvAO is het vergroten van de betrokkenheid van de ouders bij de schoolcarrière en vrijetijdsbesteding van de kids. Ouders en buurtbewoners komen naar de KvAO theatervoorstellingen en zien hoe hun kinderen zich ontwikkelen. Hun aanwezigheid resulteert bij veel van de deelnemende kinderen, tieners en jongeren in toenemende discipline.

Contactpersoon: Nathalie Oldenstam

E-mail: info@dekids.net

Facebook: www.facebook.com/groups/dekidsvanamsterdamoost

Zeeburgerdijk 19B
Amsterdam 1093 SK NH NL
Plan je route