Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Emancipator | Bijeenkomst ‘Waar ligt de grens?’ over grensoverschrijdend seksueel gedrag

25 januari 2018 @ 18:30 - 20:30

Hij is stoer, zij is een hoer?
Samen met Sociaal Cement en Stadsdeel Oost Amsterdam organiseren we een bijeenkomst voor jongeren over grensoverschrijdend (seksueel) gedrag.
Bijna de helft van de vrouwen krijgt in haar leven te maken met seksueel of fysiek geweld. Shocking, vind je niet? Kan dat niet anders? Is het niet tijd om het eens goed over grensoverschrijdend (seksueel) gedrag te hebben?
Wil jij ook meedenken, meepraten en meeDOEN over dit onderwerp? Kom dan donderdag 25 januari naar onze bijeenkomst “#waarligtdegrens” in de Raadszaal Amsterdam Oost aan het Oranje Vrijstaatplein. Dialoog, debat én dóen staan centraal tijdens deze meeting. Dus niet lui achterover hangen en alleen maar saai luisteren, maar echt meedoen.
Universiteitsonderzoeker Marijke Naezer en schrijfster van het boek ‘Hij is stoer, zij is een hoer’ komt ook langs. Wat valt haar op als het op seksisme en grensoverschrijdend seksueel gedrag? But most importantly: wat vind JIJ daarvan? We zijn enorm benieuwd naar jouw mening en ervaringen – of je nu wel of geen man of vrouw bent 🙂
De bijeenkomst start om 18.30 uur en een lekker hapje staan voor je klaar. En het mooie is: je hoeft er geen ene cent voor te betalen! Toegang is gratis. Wil je ons joinen?

Aanmelden
Meld aan via ons Facebook-event. Wil je meer info? Mail dan eventjes naar coen@coenvanheteren.nl.

Organisator

Emancipator

Locatie

Raadszaal Oost
Oranje-Vrijstaatplein 2
Amsterdam, Noord-Holland 1098 BE Nederland
+ Google Maps