Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FNV Vrouw | KPMG SoProfessioneel

6 februari 2018 @ 09:30 - 10 juli 2018 @ 12:00

Investeer in jezelf!

Als alleenstaande ouder heb je het druk. Soms kun je dan vergeten om in jezelf te blijven investeren. Precies om die reden vinden FNV Vrouw, de Hippe Heks én KPMG dat je best een beetje hulp kunt gebruiken. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om jouw persoonlijke en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Trainers uit het KPMG-netwerk verzorgen graag de trainingen van KSP, zij doen dit op vrijwillige basis.

Draag jij de zorg voor je kind(eren) alleen en wil jij je verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor (een van) de trainingen van dit unieke samenwerkingsproject tussen FNV Vrouw, de Hippe Heks en KPMG: KPMG SoProfessioneel.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de trainingen door een mail te sturen naar post@fnvvrouw.nl o.v.v. je naam, contactgegevens en de data en onderwerpen van de trainingen die je wilt bijwonen.

Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Als je deelneemt aan de training, kun je gebruik maken van gratis kinderopvang voor kinderen tot 4 jaar op de locatie zelf. Er kunnen maximaal 10 kinderen worden opgevangen. Geef je door als je hier gebruik van wilt maken met vermelding van naam kind en geboortedatum kind

Gegevens

Begin:
6 februari 2018 @ 09:30
Einde:
10 juli 2018 @ 12:00

Organisator

FNV Vrouw
Telefoon:
020 5816398
E-mail:
post@fnvvrouw.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Vrouw en Vaart
President Allendelaan 733
Amsterdam,
+ Google Maps