De afgelopen maanden heeft stichting Malak, in samenwerking met Trias Pedagogica en Prachtvrouw Coaching, opvoeddebatten georganiseerd. Op 16 mei werden de bijbehorende certificaten uitgereikt door Erna Berends, lid van het dagelijks bestuur van Amsterdam Noord.
De opvoeddebatten stonden in het teken van je eigen grenzen aangeven, opvoeden in twee culturen en de verdeling van arbeids- en zorgtaken. Wij feliciteren stichting Malak met het organiseren van deze debatten en de mooie, diverse groep vrouwen die jullie weken hebben begeleid. En natuurlijk ook onze felicitaties voor de vrouwen die hier aan mee hebben gedaan! Jullie openheid heeft voor veel mooie gesprekken gezorgd!

Stichting Malak

 

Malak is de voornaam van de dochter van Fatima Ouahou, oprichter en voorzitter van Stichting Malak. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het ondersteunen van mensen met hulpvragen die verband houden met verschillende leefgebieden. In het leven van ieder mens is het vanuit de stichting van belang dat vijf leefgebieden afzonderlijk en als geheel in samenhang, stabiel en positief motiverend moeten zijn: gezondheid, wonen, school, (vrijwilligers)werk, sociale omgeving en zingeving. Er zijn veel mensen met vragen op één of meer van deze leefgebieden en extra ondersteuning nodig hebben hierbij. De hulpvragen kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld financiën, gezondheid, maatschappelijke participatie en activering, opvoeding en gezinsmanagement.
Meer informatie: http://stichtingmalak.com/

IMG_9041