Single Supermom organiseert aankomende tijd verschillende trainingen voor vrouwen uit heel Amsterdam. Hieronder vind je meer informatie over de trainingen, de dagen dat ze plaatsvinden en hoe je je kunt aanmelden.

Durven Doen:
Wil je een positieve verandering in jouw leven? Wil je beter met moeilijke situaties leren omgaan?
Dan is Durven Doen de juiste training voor je!
Durven Doen bestaat uit zeven bijeenkomsten waarin we werken aan jouw doelen. Je maakt plannen. Je onderzoekt wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Je netwerk wordt vergroot, er ontstaan nieuwe vriendschappen en je investeert in je persoonlijke ontwikkeling.

De trainingen zijn laagdrempelig en erop gericht om jou in beweging te brengen en te empoweren. Door deze training komt je in balans, doorbreek je slechte patronen, krijgt je weer perspectief in jouw leven, leer je prioriteiten en doelen te stellen en zet je succesvolle stappen richting zelfredzaamheid en economische zelfstandigheid. Tijdens de trainingen ga je in een veilige omgeving je sociale en praktische vaardigheden oefenen, zoals plannen (met bijhorende agenda) en evalueren.

Bij de bijeenkomsten deel je jouw ervaringen met de andere moeders, en bied je elkaar emotionele en praktische steun. Je krijgt professioneel advies van de trainer over hoe je met moeilijke situaties om kan gaan en hoe je je doelen kan bereiken.

Tijdens de trainingen Durven Doen wordt oppas voor de kleine kinderen geregeld.

Nieuwe Kansen:
Nieuwe Kansen is een nieuw programma, een samenwerking tussen Single SuperMom’s Durven Doen en Netwerkpro’s Kanstraject. De deelnemers volgen eerst de training Durven Doen van Single SuperMom. Aansluitend op Durven Doen gaan de deelnemers het Kanstraject volgen van Netwerkpro. Het Kanstraject is een empowerment- en netwerkprogramma waarin de moeder haar talent in beeld gaat brengen. De moeders leren hoe ze zichzelf presenteren en hoe ze hun kwaliteiten zichtbaar maken. Daarna starten de moeders met een werkervaringsperiode waarin ze hun vaardigheden kunnen laten zien. Netwerkpro richt zich nu met name op werkervaringsplekken in de zorg, dienstverlening en retail, maar deelnemers kunnen ook naar andere sectoren uitstromen. Het traject bestaat uit 12 wekelijkse bijeenkomsten en daaropvolgend een werkervaringsperiode van zes weken. Nieuwe Kansen is bedoeld voor alleenstaande moeders uit Amsterdam die gemotiveerd zijn om weer aan het werk te gaan.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via het online inschrijfformulier: https://singlesupermom.nl/aanmelding-durven-doen/
Of een e-mail sturen naar info@singlesupermom.com.

Data trainingen:
Durven Doen – Startdatum 10 september 2020 – voor SingleMoms uit Amsterdam Noord

Durven Doen Online – Startdatum 14 september 2020 – voor moeders van alle stadsdelen

Nieuwe Kansen – Startdatum 28 september 2020 – voor SingleMoms uit Amsterdam Noord die graag willen gaan werken

Nieuwe Kansen – Startdatum 29 september 2020 – voor SingleMoms uit Amsterdam Zuid die graag willen gaan werken

Durven Doen – Startdatum 29 oktober 2020 – Voor SingleMoms uit Amsterdam Zuid

Durven Doen – Startdatum 30 oktober 2020 – Voor SingleMoms uit Amsterdam Zuid-Oost

Alle trainingen zijn te vinden in de agenda van het SPE