Studio 52nd

Studio 52nd helpt kinderen uit kansarme wijken hun verborgen creatieve talenten te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten door ze samen te brengen met professionele kunstenaars met wie ze theater- en filmvoorstellingen maken.

Dit doen zij vanuit de visie dat kinderen die opgroeien in een sociaaleconomisch arm milieu lopen op meerdere gebieden sneller een achterstand op en worden blootgesteld aan een groter risico om in een negatieve spiraal terecht te komen, die hen omringt met ervaringen die uiteindelijk de ontwikkeling van hun eigenwaarde en zelfvertrouwen belemmeren.

Studio 52nd is van mening dat juist op deze groep kinderen uit een kansarme wijk ingezet moet worden met alle mogelijke middelen: ‘To overserve the underserved’. Studio 52nd ziet het als haar maatschappelijke taak de kinderen die op de achterste rij terecht komen letterlijk en figuurlijk een plek op het podium te bieden en een groot applaus te geven. Juist kinderen die kansarm genoemd worden verdienen kansen om hun talenten en kracht te ontdekken.

studio52nd

E-mail: info@studio52nd.nl

Facebook: www.facebook.com/studio52nd

Batjanstraat 9
Amsterdam 1094 RC NH NL
Plan je route