PROUD

PROUD is de belangenvereniging voor en door sekswerkers in Nederland. PROUD is er voor alle sekswerkers en ex-sekswerkers ongeacht gender, seksuele oriëntatie, legale status, leeftijd, gezondheid, nationaliteit of werkvorm.

Wat doet PROUD?
Praktisch advies: elke sekswerker kan met praktische vragen terecht bij PROUD. Advies voor en door collega’s! Je kunt PROUD bellen en mailen, of langskomen in ons actiecentrum in Amsterdam. Onze openingstijden voor sekswerkers zijn:

Maandag & Dinsdag 11:00-17:00
Andere dagen enkel op afspraak.

Juridische support: we ondersteunen sekswerkers bij juridische zaken. We geven ondersteuning bij alle werkgerelateerde problemen, inclusief politie intimidatie en discriminatie op basis van beroep.

Veldwerk: ons veldwerkteam reist heel Nederland door. We gaan naar werkplekken om informatie te delen over je rechten en de wet. Ook verzamelen we informatie: wat willen sekswerkers zelf? Wat werkt en wat kan beter?

Belangenbehartiging: op basis van wat we horen van onze leden en op veldwerk, komt PROUD op voor de rechten van sekswerkers. Dat doen we in de politiek, de media en de maatschappij.

Wie zijn PROUD?
Alleen sekswerkers mogen lid worden van PROUD. De vereniging heeft leden, een bestuur en een kerngroep van actieve leden. We werken met vrijwilligers en met betaalde consultants. PROUD heeft ook een adviescommissie met niet-sekswerkers.

LOGO PROUD