Polish Professional Women (PPW) in the Netherlands

PPW is een vereniging vóór en dóór Poolse vrouwen die werken en wonen in Nederland. De leden van PPW zijn werkzaam in verschillende sectoren in Nederland. Wat de leden verbindt, is passie, ambitie, nieuwsgierigheid en positieve energie.

De leden van PPW vormen een netwerk van individuen die zich, door trainingen, workshops en andere activiteiten ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak. Leden bevinden zich onder andere in het bedrijfsleven, de politiek, de wetenschap en in de culturele scène.

Sociale verantwoordelijkheid

PPW draagt, door het ontplooien van sociale activiteiten en liefdadigheidswerk, positief bij aan de wereld om zich heen. PPW levert daarmee een relevante en waardevolle maatschappelijke bijdrage.

Het is onze ambitie dat alle actieve professionele vrouwen in Nederland de kans krijgen zich op persoonlijk- én zakelijk vlak optimaal te kunnen ontwikkelen, en hierdoor hun relevantie en eigenwaarde nog verder te kunnen vergroten. PPW onderneemt diverse activiteiten om hier een bijdrage aan te leveren. Het is onze doelstelling om ervaring, kennis, energie, nieuwsgierigheid, openheid en tolerantie met anderen te delen.

Contact met ons

Herken jij je in deze visie? Zou je met PPW willen samenwerken? Denk je ook dat meer dan 100 dames met ervaring in het zakenleven, internationale en interculturele ervaring nuttig kunnen zijn voor jou of voor jouw organisatie? Of wil jij misschien je kennis wel inzetten als vrijwilliger om een positieve verandering mogelijk te maken? Neem dan contact met PPW op!

PPW

Contact: kontakt@polishprofessionalwomen.com

Facebook: www.facebook.com/polishprofessionalwomen

Contactpersonen:
Monika Krzepczak Board Member – Chairwoman Polish Professional Women Society in the Netherlands
Email: monika.krzepczak@polishprofessionalwomen.com

Projectleider(s):
Beata Wyszkowska Board Member – Social Responsibility Magdalena Domańska Social Responsibility Polish Professional Women Society in the Netherlands
Email: socialresponsibility@polishprofessionalwomen.com