LetsBeOpen!

Stichting LetsBeOpen! zet zich al ruim 12 jaar in voor de jonge openminded vrouwen die zoekende zijn naar hun seksualiteit. Dat doen we met vrolijke en maatschappelijke projecten, waar positiviteit en openheid de belangrijkste speerpunten zijn.

In april 2012 is vanuit de stichting LetsBeOpen! Het PowerGirlTeam in het leven geroepen om een positieve invulling te geven aan de zichtbaarheid, vindbaarheid en ondersteuning van en aan jonge les/bische vrouwen van diverse culturele komaf. Het team bestaat uit een tiental jonge les/bische vrouwen vanuit verschillende culturen. Inspireren, motiveren, moeilijk bespreekbare onderwerpen toegankelijk maken én de eenduidige visie op ‘lesbisch’ doorbreken, dat is waar het PowerGirlTeam voor staat.

Het PowerGirl Team fungeert als denktank van de organisatie en inventariseert wat er gaande is op belangrijke thema’s zoals emancipatie, lesbische geaardheid, (zelf-)acceptatie en culturele diversiteit. Behalve hun functie als denktank nemen zij deel aan verschillende activiteiten die deel uitmaken van de LetsBeOpen! agenda: van evenementen tot trainingen en workshops. Erkenning, begrip en vooral gedeelde interesses staan centraal.

letsbeopen

Contactpersoon: Bianca Hagenbeek

E-mail: info@letsbeopen.nl

Theophilusstraat 15II
Amsterdam 1055 CR NH NL
Plan je route