Hippe Heks

De Hippe Heks is een centrum waar vrouwen elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Vrouwen van alle achtergronden en van alle leeftijden. Het doel van de Hippe Heks is hen te helpen zich te ontwikkelen en deel te nemen aan de maatschappij. Daarvoor bieden wij een vertrouwde, veilige en laagdrempelige plek voor alle vrouwen uit Amsterdam Geuzenveld-Slotermeer.

Wat doet de Hippe Heks?

We organiseren activiteiten op het gebied van ontmoeting en creativiteit, sport en ontspanning, en vaardigheden. We geven allerlei cursussen, van Nederlandse les tot een cursus schilderen of aerobics. Een deel van de activiteiten verzorgen we helemaal zelf, voor een deel werken we samen met partnerorganisaties. We houden de kosten zo laag mogelijk, zodat iedere vrouw mee kan doen. Het werk in de Hippe Heks wordt grotendeels gedaan door vrijwilligsters.

Wat kan ik doen bij de Hippe Heks?

Wil je een cursus volgen, ons komen helpen als vrijwilliger of kennismaken voor een eventuele samenwerking? Kijk rustig rond op onze site en neem contact op als je meer informatie nodig hebt.

E-mail: info@dehippeheks.nl

logo-hippe-heks