Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weerbare stemmen vertellen evenement

augustus 3 @ 19:00 - 23:00

De Alliantie Verandering van Binnenuit organiseert op donderdagavond 3 augustus in het Amsterdam Museum een vertelbijeenkomst in het kader van de viering van 25 jaar Gay Games Amsterdam 1998. Begrip, empathie en verandering van binnenuit staan centraal tijdens ‘weerbare stemmen vertellen’. Een mooie kans om te leren van de empowerment verhalen van lhbti+ personen met een migratieachtergrond en kennis te maken met het werk van de alliantie. De inleiding wordt verzorgd door Hanneke Felten, Movisie-expert aanpak discriminatie.

Tijdens de bijeenkomst ‘Weerbare stemmen vertellen’ hoor je de stemmen van degenen die te maken hebben met discriminatie, misbruik, eer en verlating, en hoe verhalen de houding van mensen kunnen veranderen en mensen kracht kunnen geven. Je krijgt een beeld van de rol van gemeenschapsleiders, (zelf)organisaties die mensen met een migratieachtergrond vertegenwoordigen, maatschappelijke organisaties, instellingen en overheden bij de ondersteuning van weerbare stemmen van binnenuit. Tijdens deze vertelbijeenkomst maken we de uitdagingen van lhbti+ personen met een migratieachtergrond zichtbaar en vieren we de successen in de beweging naar meer acceptatie en emancipatie. Samen omarmen we de rijke diversiteit aan ervaringen en verhalen. Tijdens de vertelavond kun je bovendien de tentoonstelling over de Gay Games bezoeken.

De toegang is gratis, maar aanmelding is verplicht. Vindt meer informatie of meld je aan via: Weerbare stemmen vertellen | Movisie

Gegevens

Datum:
augustus 3
Tijd:
19:00 - 23:00

Organisator

Movisie
Telefoon:
030-789 20 00
E-mail:
info@movisie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amsterdam Museum
Kalverstraat 92
Amsterdam, 1012PH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 5231822
Bekijk de site van Locatie