Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Powerlady | Unlock your purpose

19 september 2017 @ 08:00 - 19 december 2017 @ 17:00

Vind de kracht in jezelf om je dromen te unlocken… it’s about time girl! Doe mee met het programma en ontdek de kracht die in je zit om een leven te leiden vol passie, voldoening, invloed en financiële stabiliteit.

WAT GA JE LEREN

 
•Je leert stap voor stap wat jouw unieke doel is in het leven, your purpose.
•Je leert wat je innerlijke kracht is en hoe je die gebruikt om jouw unieke doel sturing te geven.
•Je leert hoe jij de regie over je leven terugkrijgt en verkeerde gedachtepatronen doorbreekt.
•Je leert dat de invloed die jij hebt kan leiden tot verandering. Hoe cool is dat!

Stichting Powerlady (Urmila Mac-Nack) en MonadaTherapie (Nancy Kersch) bundelen hun krachten om dit geweldige traject naar elke vrouw te brengen. Al jaren helpt Powerlady vrouwen een stap dichterbij de arbeidsmarkt door haar erkende methodiek Moving Forward. Monada helpt vrouwen om dieper naar zichzelf te kijken.

HET PROGRAMMA

 

Duur: 3 maanden

Start: 19 september t/m 19 december 2017

Trainingsdagen: dinsdags van 10.00-17.00 uur.

Voor wie is dit traject?

 
•Vrouwen die graag meer betekenis willen geven aan hun leven
•Vrouwen die willen ondernemen maar nog niet weten hoe
•Vrouwen die in zichzelf willen investeren om het beste eruit te halen

Programmaonderdelen:

 

Trainingsdagen: 1 keer per maand kom je samen op een unieke locatie voor een dag vol inspiratie en empowerment. De dag is gevuld met mooie oefeningen om jezelf door en door te leren kennen. Na deze dagen krijg je toegang tot  online sessies. Deze doe je in je eigen omgeving en bespreek de uitkomst met je coach. Na deze training ben je in staat om de juiste keuzes te maken en weet je ook hoe je effectieve stappen kunt ondernemen.

Online trainingen: Elke maand zijn er drie online cursusdagen. Deze kun je volgen in je eigen tijd, ideaal. In je werkboek maak je opdrachten en als je er behoefte aan hebt, bespreek ze met je coach. Met een unieke code kun je inloggen op onze e-power deelnemerspagina.

Persoonlijke coaching: Tijdens het programma heb je toegang tot coaching. Misschien zijn er onderdelen waar je zelf niet helemaal uitkomt. Powerlady staat voor je klaar om samen blokkades op te heffen. Bel of stuur een mail en dan wordt er een afspraak gemaakt.

Aanmelden

 

Meld je hier aan, dan wordt er contact met je opgenomen. Wil je eerst kennismaken met Powerlady en het programma? Schrijf je dan in bij een van de kennismakingsdagen, geheel gratis en vrijblijvend.

Gegevens

Begin:
19 september 2017 @ 08:00
Einde:
19 december 2017 @ 17:00

Organisator

Powerlady
Telefoon:
06-139946470
E-mail:
info@powerlady.nl
Bekijk de site van Organisator