Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mama Cash – Deadline subsidie aanvraag 2021

maart 31

Mama Cash neemt tussen 1 maart en 31 maart 2021 (tot 23:59 uur CEST) nieuwe subsidieaanvragen (letters of interest) in ontvangst van groepen die momenteel niet door Mama Cash gesteund worden. Groepen die binnen deze periode een aanvraag indienen, krijgen vóór 1 juli 2021 bericht van Mama Cash.

Mama Cash ondersteunt over de hele wereld ambitieuze feministische organisaties, organisaties voor de rechten van vrouwen, meiden, trans en intersekse personen en andere initiatieven dóór en vóór vrouwen, meiden, trans en intersekse personen. Groepen die een aanvraag willen indienen, worden geadviseerd om eerst de selectiecriteria en prioriteit van Mama Cash te lezen.

Mama Cash is bezig met een overgang naar volledig participerende subsidieverlening. Dit betekent dat we de besluitvorming over al onze subsidies dit jaar verschuiven van onze eigen medewerkers naar de gemeenschappen die wij willen ondersteunen. Ons participatieproces bestaat uit twee stappen. In de eerste stap verstrekken al onze aanvragers informatie en richtlijnen over de kwesties die prioriteit verdienen. In de tweede stap neemt een commissie die een weerspiegeling is van de groepen die wij willen ondersteunen, de beslissingen over de nieuwe groepen die we zullen steunen.

Organisator

Mama Cash
Telefoon:
020-5158700
E-mail:
info@mamacash.org
Site:
www.mamacash.nl

Locatie

Online