Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom en ontmoet Tanja Jadnanansing

19 maart 2020 @ 17:30 - 19:00

Over de bijeenkomst

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuidoost wil graag met u in gesprek. Jakob Wedemeijer, Dirk de Jager en Tanja Jadnanansing willen als dagelijks bestuur doen wat het beste is voor Zuidoost. En om erachter te komen wat dat is, praten zij met bewoners en ondernemers.

Om te luisteren naar de ideeën die u hebt om uw flat, straat, winkelcentrum of plein, parkje mooier en fijner te maken. Want wie weet beter dan u wat nodig is om Zuidoost een mooiere en fijnere woon- en werkplek te maken voor ons allemaal. Hebt u een idee om uw buurt leefbaarder te maken? Wilt u vertellen wat goed gaat in uw buurt? Dat wil Tanja Jadnanansing graag horen Zo leert zij de buurt beter kennen.

Ga in gesprek

U kunt met Tanja Jadnanansing in gesprek op donderdag 19 maart van 17.30 tot 19.00 uur in het Infopunt in winkelcentrum Reigersbos nummerr 55. Elk gesprek duurt ongeveer 10 minuten.

Aanmelden

Als u langs wilt komen, wilt u zich dan vooraf aanmelden? Dat kan tot zondag 15 maart via bestuursondersteuning.sdzo@amsterdam.nl. Zet uw telefoonnummer erbij en schrijf over welk onderwerp u het wilt hebben. Dan kan Tanja Jadnanansing zich goed voorbereiden.

In principe kunnen de bestuurders maximaal 9 gesprekken voeren per keer. Dat betekent dat er niet altijd voor alle belangstellenden tijd is. Als dat zo is, ontvangt u daarover zo snel mogelijk bericht. U kunt zich dan opnieuw voor de volgende gespreksronde melden. We hanteren geen wachtlijsten.

Gegevens

Datum:
19 maart 2020
Tijd:
17:30 - 19:00