Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ELANCE Festival 2021 – #jijstaatnietalleen

11 juni 2021

Het jaarlijkse ELANCE Festival staat weer voor de deur! Het beloven weer spectaculaire dagen te worden op vrijdag 11 juni in Amsterdam en donderdag 1 juli in Den Haag. Naast dat het een feestelijke afsluiting wordt van alle coachingstrajecten van afgelopen seizoen, trappen we ook af met de campagne #jijstaatnietalleen. In samenwerking met Gemeente Amsterdam vragen we aandacht vóór en ondernemen we actie tégen straatintimidatie van en seksueel geweld tegen jonge vrouwen. Een aantal onderdelen van het festival worden ook online uitgezonden dus houd onze website en social media kanalen de komende tijd goed in de gaten!

Campagne #jijstaatnietalleen

Intimidatie van en seksueel geweld tegen jonge vrouwen is een steeds groter wordend probleem.Tijd om in actie te komen! In samenwerking met Gemeente Amsterdam gaan we met de campagne #jijstaatnietalleen onder het motto #elancestaatnaastje in gesprek met onze meiden, scholieren, professionals en andere betrokkenen. Tijdens het ELANCE Festival op 11 juni in Amsterdam trappen we de campagne af met de ondertekening van de ELANCE gedragscode. De gedragscode stellen we samen met onze meiden op en wordt 11 juni live ondertekend door organisaties en andere betrokkenen die samen beloven een einde te maken aan intimidatie van en seksueel geweld tegen jonge vrouwen!

Feest!

Na de aftrap van de campagne #jijstaatnietalleen is het tijd om al onze coaches en meiden in het zonnetje te zetten. We kijken terug op een bijzonder maar bovenal succesvol seizoen. We hebben dit jaar maar liefst 528 meiden en jonge vrouwen in Amsterdam, Den Haag en Zoetermeer versterkt. We blijven groeien en onze impact wordt steeds groter. Tijd voor een feestje! Met een echt ELANCE got talent podium, foodtrucks, een beautyhoek, het kledingevent mét roze loper en een heuse dansworkshop, belooft het een feestelijke dag te worden!

Wat kan jij doen?

Wil jij ons helpen om van het ELANCE Festival 2021 een groot succes te maken? Heel graag! Onderdeel van het festival is het kledingevent waar onze meiden kunnen shoppen voor nop. Dus heb jij mooie kleding in je kast die je niet meer draagt dan maak je ons daar heel blij mee. Maar ook een donatie of op een andere manier iets sponsoren helpt ons natuurlijk enorm. Voor meer informatie en de inleverpunten van de kleding kun je terecht bij: info@elanceacademy.nl Amsterdam: Bos en Lommerplein 281

Locatie

Elance Academy
Bos en Lommerplein 281
Amsterdam, 1055RW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0202337044
Bekijk de site van Locatie