Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Stichting Nederlands Migratie Instituut

7 juni 2023 @ 13:00 - 17:00

Gratis

Het Nederlands Migratie Instituut (NMI) geeft in het kader van de Remigratiewet kosteloos informatie, onafhankelijk advies en administratieve ondersteuning aan migranten en erkende vluchtelingen die vrijwillig uit Nederland willen vertrekken met een remigratieregeling of andere exporteerbare uitkering.

Na 31-12-2024 is het niet langer mogelijk een uitkering aan te vragen in het kader van de Remigratiewet. Hiermee eindigt na ruim 30 jaar ook de dienstverlening van NMI. Om deze reden is NMI gestart met het delen van zijn specialistische kennis en ervaring, gericht op de periode na 2024. Immers ook na 2024 zullen migrantengroepen veel vragen hebben die verband houden met (r)emigratie. Mogelijk komen deze vragen ook bij jullie als professional terecht.

Op woensdagmiddag 7 juni organiseert het NMI een in-house workshop op onze locatie in Utrecht centrum. Deelname is gratis en het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Met de praktische kennis en inzichten die je meeneemt uit de workshop ben je optimaal voorbereid op de hulpvragen rondom (r)emigratie die je in de toekomst kunt verwachten. Bovendien ontvang je na afloop een persoonlijke login waarmee je toegang hebt tot de adviezen en verwijzingen in de NMI (r)emigratie portal om daarmee cliënten in de toekomst te kunnen ondersteunen.

Interesse of meer informatie? Meld je aan door te mailen naar workshop@nmigratie.nl of bellen naar 030 234 29 36. . Vermeld daarbij je volledige naam, telefoonnummer en organisatie.

Gegevens

Datum:
7 juni 2023
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Nederlands Migratie Instituut
Catharijnesingel 50
Utrecht, 3511 GC
+ Google Maps
Telefoon:
030 236 4245