Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Women of West Amsterdam Festival

1 december 2016 @ 10:30 - 18:00

Gratis

Een bijzondere dag met en voor vrouwen uit Amsterdam-West. Een programma vol muziek, workshops en presentaties, met aandacht voor gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en bezinning. Women of West Amsterdam Festival viert de schoonheid, wijsheid en kracht van vrouwen in Amsterdam-West, met als doel het zichtbaar maken van sterke rolmodellen en het bemoedigen en inspireren van vrouwen in het stadsdeel.

Programma
Het programma van het festival is opgezet rondom drie thema’s: empowerment, community en cultuur.

  • Actrice en presentatrice Jasmine Sendar, onder andere bekend van de soap ‘Goudkust’ en de online kookshow ‘Zeker Eten’, voert een stuk op uit haar cabaretshow ‘Mooi Weer’ waarin ze vertelt over haar leven. Diana Matroos, bekend van RTLZ en Business News Radio, vertelt een persoonlijk verhaal. En Myra de Wildt van het populaire online platform Happy Single Moms deelt haar ervaringen met het combineren van het ondernemerschap en (alleenstaand) moederschap.
  • In samenwerking met het platform Bedrijvige Vrouwen presenteert het festival drie ondernemers die spreken over wat hen drijft als ondernemer in West. Tijdens een participatiemarkt, georganiseerd in samenwerking met Vrouwenkracht West, kunnen bezoekers in gesprek gaan met diverse organisaties en zich oriënteren op hun werk-, educatieve en recreatieve aanbod.
  • Ook tonen diverse muzikanten, kunstenaars en andere creatieven hun werk. Marian Duff van de internationale mode community MAFB presenteert exclusief voor het festival een modeshow samen met de modevormgevers Nomi by Naomi en DNA By Sisters waarin ze een alternatieve kijk op mode laten zien.

Women of West Amsterdam Festival is een initiatief van de Gemeente Amsterdam.

Gegevens

Datum:
1 december 2016
Tijd:
10:30 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
,
Site:
http://www.wowafestival.nl/

Organisator

Stadsdeel West

Locatie

De Nieuwe Liefde
Da Costakade 103
Amsterdam, 1053WP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie