Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WIJ MANNEN

25 juni 2019 @ 08:00 - 17:00

Theatermaker Rikkert van Huisstede (BOYS WON’T BE BOYS) en Stijn Schenk (Striptekenaar Verhalen Over Vrouwen) willen tijdens deze bijeenkomst verhalen ophalen met betrekking tot de thema’s kwetsbaarheid, geweld, intimiteit, seksualiteit en inlevingsvermogen. 

Het project ‘Wij Mannen’ organiseert op dinsdag 2 juli een bijeenkomst met buurtbewoners, jongeren en -organisaties in CC Amstel. Het doel van deze bijeenkomt is om verhalen ”op te halen’’ en kennis te maken met de manier waarop de thema’s (kwetsbaarheid, geweld, intimiteit, seksualiteit en inlevingsvermogen) leven in de buurt. Dit ter voorbereiden op een programma serie die Rikkert van Huisstede samen met CC Amstel en Stijn Schenk ontwikkelt.

Op die manier waarborgen zij dat de programma’s uiteindelijk goed aansluiten met de lokale context. Mogelijkerwijs vormt jouw verhaal een startpunt van inspiratie voor de striptekenaars of theatermakers die tevens aanwezig zijn.

Zou je het leuk vinden om mee te praten? Ken je andere mannen die het interessant vinden iets in te brengen of betrokken te zijn?

 

AANMELDEN:

‘Wij Mannen’ hoopt jou op 2 juli van 18:00 tot 20:30 uur te mogen ontvangen in: CC Amstel | Cullinanplein 1 – 1074 JN Amsterdam

Aanmelden kan via: Rikkert@zoujijhetzijn.nl o.v.v. vertelbijeenkomst

EXTRA INFORMATIE:

Stijn is bezig met een groot project waarin hij mannelijkheid ter spraken stelt in het kader van thema’s als kwetsbaarheid, geweld. intimiteit, seksualiteit en inlevingsvermogen. Hij gebruikt stripverhalen om deze thematiek inzichtelijk en bespreekbaar te maken. Een indruk kun je krijgen op zijn site: www.thegraphicstory.com. .

Rikkert is theatermaker, zijn werk bestaat onder andere uit het project BOYS WON’T BE BOYS. Zie: https://boyswontbeboys.nl/.

Gegevens

Datum:
25 juni 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

CC Amstel
Cullinanplein 1
Amsterdam, 1074 JN Netherlands
+ Google Maps