Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijheidsmaaltijd

mei 5 @ 16:00 - 20:00

Op 5 mei organiseren Carolien van der Zwaart en Sylvia Panhuise in de binnentuin van De Kempenaerstudio een Vrijheidsmaaltijd in samenwerking met het 4&5 mei comité en de bewoners van het Van Beuningenplein. Het feest begint om 16.00 uur en de ingang aan de Van Hallstraat 54 wordt gebruikt.

Via Yope zijn we in contact gekomen met Naomi King en Naomi Rosheuvel, zij gaan ieder een workshop geven.

Naomi King is beeldend kunstenaar en graffiti artist en zij zal rondom het thema vrijheid samen met de deelnemers (max 15) kleine graffiti kunstwerkjes maken die mogelijk samen een geheel kunnen gaan vormen en eventueel kunnen worden opgehangen in één van de poorten als buurt kunstwerk.

Noami Rosheuvel, ook beeldend kunstenaar, gaat samen met de deelnemers (max 15) rondom het thema, tassen versieren met sjablonen, verf etc. Ook deze kunstwerkjes kunnen mee naar huis worden genomen.

 

Na de workshops gaan we gezamenlijk naar het Van Beuningenplein waar de vrijheids soep (van het 4&5 mei comité) wordt gereserveerd. Aansluitend vindt er daar een concert plaats van het Ricciotti Ensemble.

De hele middag wordt gehost door Yvonne van den Eerenbeemt, het geluid wordt verzorgd door PTO (Andreas Wiersum), beide huurders bij De Kempenaerstudio.

Gegevens

Datum:
mei 5
Tijd:
16:00 - 20:00

Locatie

Kempenaerstudio
De Kempenaerstraat 11-B
Amsterdam, 1051CJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020-6824217
Bekijk de site van Locatie