Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Vriendschap Community Assadaaka | Gratis en snel Nederlands leren

5 september 2016 @ 18:00 - 21:30

Gratis
Inschrijving cursus Nederlands bij Assadaaka Community

 

WELKOM, BIENVENUE, MARHABAN, BIENVENIDO, BEM-VINDO, WELCOME, HOSGELDINIZ.

Bij Assadaaka Community kun je en mag je op een laagdrempelige manier inburgeren van maandag t/m donderdag van 19.30 tot 21.30 uur.

In verband met de grote belangstelling starten wij in het nieuwe seizoen 2016/2017 bij Assadaaka Community met inschrijvingen voor Nederlandse les op maandag 5 september aanstaande met twee nieuwe groepen: beginners en gevorderden.  Er zijn beperkt plaatsen, dus schrijft u snel in!

Assadaaka Community heeft ruim 25 jaar ervaring met het geven van cursussen in het Nederlands. Assadaaka Community zet zich in om een brug te slaan tussen culturen. Wij gaan door met het werken aan integratie, participatie en sociale cohesie. Dat is onze hoofddenkwijze.

De Taalwinkel van Assadaaka Community: lessen en inloopavonden.

 

Wanneer?

Op maandag en woensdag zijn er lesavonden van 19.30 tot 21.30 uur met groepen op drie niveaus. In de loop van het jaar kunnen nieuwe cursisten instromen. De lessen worden verzorgd door een groep van ongeveer tien docenten. Daarnaast hebben we op elke dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open inloopavonden Nederlands. Hier is iedereen welkom om in een gezellige sfeer te oefenen met lezen, spreken, schrijven en grammatica. Op deze inloopavonden is er ook huiswerkbegeleiding voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 basisschool en ook leerlingen van de middelbare school van 17.30 t/m 19.30 uur. Assadaaka Community heeft meer dan 25 jaar ervaring met het geven van cursussen in het Nederlands en zet zich in om een brug te slaan tussen culturen ter bevordering van de integratie, participatie en sociale cohesie.

Voor wie?

De cursussen zijn bedoeld voor nieuwkomers of mensen die tussen wal en schip geraakt zijn, maar ook voor mensen die al eens Nederlandse les hebben gehad en hun taalniveau willen verbeteren. Wilt u Nederlands leren of uw niveau verbeteren? Hebt u zin om met anderen huiswerk te maken? Vindt u het leuk om deel te nemen aan excursies naar de bibliotheek, het museum, dierentuin, het ziekenhuis, de gemeente of andere activiteiten?

U kunt ook een keer langs komen op een inloopavond.

Wilt u iets leren? Bijvoorbeeld:

 • Een taal leren?
 • Nederlands leren?
 • Oefenen voor het inburgeringsexamen?
 • Hoe werkt een computer?
 • Wat kan je allemaal doen op een computer?
 • Hoe maak je een e-mail adres?
 • Hoe kan je veilig internetbankieren?
 • Hoe schrijf je een sollicitatiebrief?
 • Theorie rijbewijs oefenen?
 • En nog veel meer?

 

Het is erg leuk! Het is niet moeilijk! Het is gratis!

assadaaka community

Gegevens

Datum:
5 september 2016
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Site:
http://assadaaka.nl/Assadaaka/comm/gratis_en_snel_nederlands_leren_bij_assadaaka_community/

Locatie

Vriendschap Community Assadaaka
Palembangstraat 52
Amsterdam, 1094TK Nederland
Telefoon:
0647440672
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Vriendschap Community Assadaaka
Telefoon:
0647440672
E-mail:
www.assadaaka.nl