Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Venzo | Workshop: “Kinder-EHBO”

23 april 2016 @ 10:00 - 15:00

€25

Het is bijna zo ver, de lente en de zomer komen er weer aan! De kinderen zullen dansen, springen, rondrennen, klauteren en swingen tijdens de verschillende activiteiten die volop in het stadsdeel worden georganiseerd. Er wordt vaak heel goed op de veiligheid van de kinderen gelet, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wil jij degene zijn die als eerste te hulp kan schieten bij ongelukken? Dan is deze workshop wellicht wat voor jou!

De workshop EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongelukken, een niet te onderschatten onderdeel van elk evenement of activiteit. Tijdens de workshop Kinder-EHBO leer je omgaan met de meest voorkomende kinderongevallen. Deze workshop is voor een ieder die bereid is een helpende hand uit te reiken in tijden van nood. Specifiek voor personen die werkzaam zijn in de werkomgeving van sportbegeleiders, activiteitenbegeleiders, kinderleidsters, gastouders, onderwijzer en kraamverzorgenden.

Inhoud van de workshop

De workshop wordt gegeven door een instructeur Eerste Hulp (NIBHV). Tijdens deze workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Reanimatie & AED gebruik bij kinderen
  • Benaderen van het slachtoffer (KIND)
  • Vergiftiging
  • Medicatie bij kinderen
  • Gevaren in en om het huis
  • Verbandleer bij kinderen
  • Wondenindicatie

Na succesvolle deelname aan deze workshop ontvang je een certificaat waarmee je gedurende een jaar mag functioneren als kinder-EHBO’er.

Aanmelden

Aanmelden? Stuur een mail naar a.mensah@venzo.co.nl met daarin je naam, eventueel de naam van je organisatie en je telefoonnummer.
Aanmelden voor deze workshop kan tot en met 17 april 2016.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met informatie over de betalingswijze. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar voor deze cursus. Wees er snel bij want vol is vol.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Venzo via onderstaande contactgegevens.
Tel: 020 760 11 70 @: a.mensah@venzo.co.nl
Met vriendelijke groet,
Team Venzo

Gegevens

Datum:
23 april 2016
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€25

Organisatoren

Venzo
Burgeracademie

Locatie

Venzo, Southeast gebouw
Bijlmerdreef 1289
Amsterdam, 1103TV Nederland
+ Google Maps