Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Venzo – Cursus public speaking voor maatschappelijke organisaties

april 10 @ 10:00 - 13:00

€20

De cursus

Public speaking is het presenteren voor live publiek. Niet iets dat een ieder altijd even gemakkelijk afgaat. Je wordt aangekeken door iedereen, misschien ben je bang om te falen, wellicht ben je onzeker over jouw voorkomen of ben je bang dat de inhoud van jouw presentatie niet interessant genoeg is. Toch is public speaking iets dat heel belangrijk is voor het informeren, werven en binden van opdrachtgevers en relevante doelgroepen. Ook is het iets dat je kan leren en oefenen. Kom dat doen in deze cursus!

In deze 3-delige cursus gaan we aan de slag met het creëren van een signature speech. Dit is een informerende, overtuigende en verleidende presentatie over jouw organisatie en diensten, relevant voor jouw doelgroep en mogelijke opdrachtgevers. We besteden aandacht aan de opbouw van deze speech en aan de manier van het vertellen. Authentiek, persoonlijk, dicht bij jezelf, de successen maar ook het vallen en opstaan. Daarmee inspireer je jouw publiek en kan je ze meenemen.
Tijdens de cursus wordt er veel geoefend, er worden opnames gemaakt en deze worden bekeken en besproken om het leerrendement te vergroten.

De cursus wordt gegeven door Claudia Esajas. Zij studeerde Taal- en Literatuurwetenschappen. Claudia heeft een passie voor taal. 10 jaar was zij lid van Toastmasters International waar zij alles leerde over spreken in het openbaar. Storytelling leerde zij van een aantal van de grootste namen op het gebied van public speaking. Claudia Esajas is sprekerscoach.

Voor wie

Deze cursus is voor vertegenwoordigers van stichtingen, verenigingen en bewonersinitiatieven, die te maken hebben met het presenteren in het openbaar over de organisatie.

Resultaten

Na het volgen van deze cursus:

  • Weet je hoe je jouw verhaal op een authentieke manier voor een (live) publiek presenteert;
  • Heb je geleerd een ijzersterke verhaalstructuur voor je speech neer te zetten en boeiende karakters te creëren;
  • Heb je een bruikbaar filmpje van jouw speech, of filmmateriaal waarmee een filmpje gemonteerd kan worden.

Werkwijze

  • Presentatie en interactieve informatie uitwisseling;
  • Oefeningen en reflectie;
  • Filmopnames en reflectie.

Docent

Claudia Esajas

Gegevens

Datum:
april 10
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€20
Site:
https://venzo.co.nl/aanbod/public-speaking-voor-maatschappelijke-organisaties-online-125/

Organisator

Venzo
Telefoon:
020-7601170
E-mail:
info@venzo.co.nl
Site:
www.venzo.co.nl

Locatie

Online