Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stichting Ondersteboven | Presentatie resultaten van Mantelzorg Roze

15 januari 2018 @ 19:00 - 21:00

Het Pink Panel van COC Amsterdam / UvA heeft – in de persoon van dhr. dr. Kai Jonas – voor ons onderzoek gedaan naar de ervaringen van LHBTI-mantelzorgers, want we weten nog veel te weinig over hoe LHBT’s hun mantelzorg regelen, of mantelzorg geven. Is het reguliere ondersteunende aanbod aan mantelzorgers altijd relevant voor LHBTI-mantelzorgers en hun (al dan niet LHBTI) verzorgden? Zijn er behoeften waar we nog niet van weten?

Voor de bijeenkomst zijn genodigd LHBTI-mantelzorgers, verzorgden, zorgprofessionals, beleidsmakers en adviseurs en andere belangstellenden die affiniteit hebben met het onderwerp. Samen met jullie willen we de resultaten bespreken en vaststellen wat er (al dan niet) aan behoeften zijn en op welke manier we ons voorstellen aan die behoeften tegemoet te komen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via irene@stichtingondersteboven.nl

Meer lezen? Het artikel Roze Mantelzorg van Mariëtte Hermans voor Movisie diende als uitgangspunt voor het project Mantelzorg Roze in Amsterdam Nieuw West en het uitzetten van de survey https://www.movisie.nl/artikel/roze-mantelzorg

Locatie

De presentatie vindt plaats in Amsterdam Nieuw West, de exacte locatie wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Gegevens

Datum:
15 januari 2018
Tijd:
19:00 - 21:00

Organisator

Stichting Ondersteboven
Telefoon:
+31 6 50 567 256
Bekijk de site van Organisator