Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stichting Amsterdams Buurvrouwen Contact (ABC) | Cultureel matinee

13 november 2016 @ 14:00 - 17:00

€15

De Stichting ABC bestaat 15 jaar!

Vier dit mee met een cultureel matinee

 De stichting Amsterdams Buurvrouwen Contact (ABC) organiseert op zondag 13 november 2016 een cultureel matinee. Het ABC viert hiermee haar 15 jarig bestaan. Podium Mozaïek is het decor voor muziek, verhalen, gedichten, theater en cabaret van bekende en iets minder bekende artiesten.

Het Amsterdams Buurvrouwen Contact

Het ABC is een vrijwilligersorganisatie die door maatgerichte ondersteuning  anderstalige vrouwen uit hun isolement haalt en hen op weg helpt naar zelfredzaamheid.

Het ABC bestaat dit jaar 15 jaar. Wij willen dit moment niet ongemerkt voorbij laten gaan en gebruiken om aandacht te vragen voor het ABC en haar boodschap; om zelfredzaamheid en deelname aan de maatschappij te bereiken is taal essentieel!

Cultureel Matinee

Taal heeft vele uitingsvormen. Deze willen we laten zien tijdens een cultureel matinee op zondag 13 november 2016. Een feestelijke middag met bijdragen van een keur aan artiesten met ’taal’ als rode draad en de ABC-boodschap als drijvende kracht.

Het matinee zal gepresenteerd worden door niemand minder dan Sylvana Simons. Zij is deze middag de verbindende factor tussen de verschillende artiesten.

Podium Mozaïek

Verwachte optredens zijn; singer/songwriter Karsu Dönmez, schrijver en dichter Ivo de Wijs, cabaretière Funda Müjde en schrijfster Naema Tahir. Daarnaast een kinderprogramma met workshops waarin aandacht voor verhalen, muziek en creativiteit.

Aanmelden

Meer informatie lees je via abcamsterdam.org/15-jaar

Gegevens

Datum:
13 november 2016
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€15
Site:
abcamsterdam.org/15-jaar

Organisator

Stichting Amsterdams Buurvrouwen Contact (ABC)
Telefoon:
020-3202710
E-mail:
info@abcamsterdam.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191
Amsterdam, 1055DT
+ Google Maps
Telefoon:
0205800380
Bekijk de site van Locatie