Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SPE | Professionaliseringsdag Online Presentatie

6 juli 2018 @ 10:00 - 15:30

Kom 6 juli naar de professionaliseringsdag Online Presentatie

Op 6 juli organiseert het SPE een Professionaliseringsdag over online presentatie. Als voorvrouw of -man van een emancipatie-organisatie ben je druk met het verbeteren van de positie van vrouwen in Amsterdam. In twee inspirerende workshops delen we daarom de tips en tools om met zo min mogelijk middelen, alles uit je online presentatie te halen. Vragen zoals: Hoe bereik je de doelgroep via social media? Hoe maak je een goede post? En: welk verhaal vertel je op je website? komen aan bod.
Nick Topp
In de ochtend geeft Nick Topp, oprichter van designbureau Multitude, je tips om met weinig tijd en geld toch een aantrekkelijke, up-to-date website te onderhouden. Maar misschien nog wel belangrijker: hoe haal je plezier uit het bijhouden van een website? Heeft jouw organisatie geen website? Ook de afwegingen om wel of geen website te nemen, komen aan bod.
Ashlee

 

Na de lunch gaat social media expert en vlogger Ashlee Janelle aan de slag met social media. Hoe presenteer je de organisatie of jezelf online? Hoe vergroot je je bereik en genereer je likes en volgers? En hoe maak je goede foto’s voor jouw online presentatie?

 

 

Wat? SPE professionaliseringsdag met workshops en gratis lunch
Wanneer? Vrijdag 6 juli, inloop 10:00u, start programma 10:30u -15:30u,
Waar? Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, Amsterdam
Aanmelden?  Voor 30 juni via info@spe-amsterdam.nl. Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt! Je kunt je alleen opgeven voor het hele programma.

NB. De Netwerkbijeenkomst die deze dag gepland stond, vindt plaats in het najaar.

Gegevens

Datum:
6 juli 2018
Tijd:
10:00 - 15:30

Organisator

SPE
Telefoon:
0205787993
E-mail:
info@spe-amsterdam.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Mirror Centre
Ter Gouwstraat 3
Amsterdam,
+ Google Maps