Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Single SuperMom | Informatiebijeenkomst wijkcoördinatoren

14 april 2018 @ 10:30 - 14:00

Single SuperMom wil graag netwerken gaan opzetten per wijk in Amsterdam. En daar hebben we jou voor nodig! We zoeken namelijk wijkcoördinatoren in Amsterdam.

Op deze bijeenkomst vertellen we je wat het allemaal precies inhoudt en wat je van ons mag verwachten. Zorgen dat er een actief netwerk komt, gewoon bij jou in de wijk, is echt een leuke uitdaging. Daar heb je zelf wat aan én je helpt direct andere moeders. Doen dus!

Programma
10:30 Ontvangst
11:00 Welkom & delen van de plannen
11:15 Wat houdt wijkcoördinator in?
12:00 Smakelijke break
12:30 Samen ideeën bedenken
13:30 Praktische zaken & ruimte voor vragen

Ook als je twijfelt of het wat voor je is, gewoon komen! Het is namelijk sowieso een leuke gelegenheid om andere moeders uit Amsterdam te ontmoeten. En tijdens deze bijeenkomst krijg je een goed beeld en kan je al je vragen stellen.

Voor je inspanningen als wijkcoördinator zul je een vrijwilligersvergoeding ontvangen (zie voor alle info ook de flyer die is geplaatst bij het evenement op Facebook). En als het goed gaat heb je er veel baat bij; je eigen netwerk wordt immers ook groter en het zal je veel voldoening geven.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden.

Over Stichting Single SuperMom
Stichting Single Supermom zet zich sinds 2008 in voor alle single moeders in Nederland. Doel van de stichting is de positie en het welzijn van deze moeders te verbeteren, door hen te helpen hun economische en mentale zelfredzaamheid te verhogen. Inmiddels is Stichting Single Supermom het grootste landelijke netwerk voor alleenstaande moeders, met alleen online al ruim 32.000 volgers. Met netwerkactiviteiten, trainingen en workshops helpen ze elkaar. Zo vinden ze hun zelfvertrouwen terug, kunnen ze economisch zelfstandig worden, en krijgen ze de kans om een rolmodel te zijn voor hun kinderen. Kenmerkend voor de stichting is de laagdrempelige aanpak, focus op talent en de benadering van alle single moms als powervrouwen.

Deze werkwijze heeft inmiddels al tot meerdere nominaties (o.a. Joke Smitprijs, Amsterdammer van het Jaar) en steunbetuigingen (o.a. Jet Bussemakers en Koningin Máxima) geleid. Meer informatie over de stichting vindt u op singlesupermom.nl.

 

logo-ssm-1

Gegevens

Datum:
14 april 2018
Tijd:
10:30 - 14:00

Organisator

Single SuperMom
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Single SuperMom Amsterdam
Rijnstraat 208
Amsterdam, 1079 HT Nederland
+ Google Maps