Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Professionaliseringsdag 31 maart

31 maart 2017 @ 09:30 - 16:00

Uitnodiging Professionaliseringsdag

 

Op vrijdag 31 maart 2017 organiseert de gemeente Amsterdam in samenwerking met het SPE de eerste professionaliseringsdag van 2017. Het thema van de ochtend is inclusief leiderschap. Iemand die een inclusieve leider is, gebruikt – kort gezegd – alle verschillende ideeën en perspectieven die er zijn in een groep, om zo de prestaties van het team te vergroten.

Tijdens de professionaliseringsdag worden er twee workshops aangeboden. Tijdens de workshops zal er aandacht zijn voor de volgende vragen.

•Wat is inclusief leiderschap?
•Welke rol heb je?
•Welke rol zou je willen hebben?
•Welke mechanismen zijn er?
•Hoe ga je om met inclusief leiderschap?
•Hoe kom je waar je wilt zijn?
De begeleiders van deze workshops zijn Astrid Elberg en Grethe van Geffen.

Astrid Elburg wordt door bedrijven gevraagd voor de ontwikkeling van ethisch, strategisch en persoonlijk leiderschap. Zij levert adviezen en ideeën waardoor organisaties en medewerkers in beweging komen om dingen te veranderen.

Grethe van Geffen is directeur/eigenaar van Seba cultuurmanagement. Seba heeft jaren ervaring in het ontwikkelen en geven van workshops die gericht zijn op inclusiviteit, diversiteit en cultuur.

Wil jij bij deze professionaliseringsdag aanwezig zijn? Meld je dan snel aan, want er is slechts plaats voor 20 personen! Plaatsing is op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Aanmelding

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@spe-amsterdam.nl of te bellen naar Sabine Hoornstra (06-40076272).
Deelname is gratis.

Tot ziens op de 31ste!

Het SPE-Team

Gegevens

Datum:
31 maart 2017
Tijd:
09:30 - 16:00

Locatie