Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plein Theater – Amsterdam Talks Sex #7: Menopauze

maart 5 @ 19:00 - 20:00

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren vanaf maart 2021 nieuwe edities van de serie Amsterdam Talks Sex!; Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

In de (online) talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Actuele onderwerpen komen aan bod als de menopauze, queer community, Big Pharma en pillen voor vrije seks, vrouwenhandel en de emancipatie van het machismo.

Handan is seks, love en relationship coach voor vrouwen én mannen over de hele wereld. Met de serie Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken. “Heel veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat we willen weten. Veel mensen kijken bijvoorbeeld nog steeds naar porno als hun voorbeeld. En aan de andere kant van het spectrum heb je de Disneyfilms en romantische speelfilms met ideeën over hoe we ons persoonlijke leven in zouden moeten delen. Er zitten zoveel schakeringen in het echte leven. Díe wil ik graag laten zien, omdat sex de plek is waar we helemaal onszelf kunnen zijn. ”

Amsterdam Talks Sex is tweewekelijks op vrijdag online live te bekijken op www.plein-theater.nl. Wanneer mogelijk ook weer met live publiek in het Plein Theater!

Kijk je Plein Online? Steun ons met een DONATIE!

Organisator

Plein Theater
Telefoon:
020-6654568
E-mail:
info@plein-theater.nl
Site:
www.plein-theater.nl

Locatie

Online