Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online masterclass ‘Women Leading Change’

8 maart 2022 @ 16:00 - 17:00

Gratis

Women leading change

Programma:

Solidariteit en elkaar werkelijk zien en horen is cruciaal. Op het werk, maar zéker ook thuis. Als vrouwelijk leider vraagt de maatschappelijke beweging waarin we ons op dit moment in bevinden veel van je kracht, wil je hieraan op een inspirerend niveau positieve voeding aan geven.

Daarom organiseert Carla Clarissa – ruim 14 jaar coach voor vrouwelijke leiders – op 8 maart van 16.00 – 17.00 gratis de online masterclass ‘Women Leading Change’.

Centraal zal staan hoe vrouwen de sleutel vormen in een tijdperk dat met de intrede van #MeToo gezien kan worden als een tipping point. Welke leiderschapskwaliteiten heb je nu nodig? Wat heb je nodig voor het voeren van een oncomfortabel en ingewikkeld gesprek? Vrouwen op alle lagen van een organisatie kunnen de drijvende kracht zijn van de cultuurverandering waar iedereen op wacht. Maar niemand lijkt te weten waar te beginnen.

Wat je mee gaat nemen uit deze Masterclass is:

  • Een duiding van de tijd waarin we leven, het tipping point dat ontstaat en wat deze tijd van jou als leider vraagt
  • Welke leiderschapsvaardigheden je nodig hebt voor het voeren van onwennige gesprekken en het leiden van cultuurverandering
  • Inzicht in hoe en waar jij de meeste impact in jouw organisatie kan maken

Want to make this International Women’s day count? Zorg dan dat je erbij bent en meld je gratis aan via de website van Carla Clarissa. Meld je ook aan als je er niet live bij kan zijn, maar wel de masterclass en onze presentatie wilt ontvangen. Dan ontvang je deze alsnog na 8 maart!

Gegevens

Datum:
8 maart 2022
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Online