Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Melkweg Expo | Opening Wipsite

17 maart 2016 @ 17:00

Wipsite is een nieuwe vorm van seksuele voorlichting op een visuele, zintuigelijke en positieve manier. Op 17 maart lanceert de website en tegelijkertijd een bijbehorende expositie in Melkweg Expo.

Inhoud

Belle Barbé en Marilyn Sonneveld geloven in positieve seksuele voorlichting. Met hun initiatief Wipsite laten ze iets anders zien dan het onflatteuze beeld uit onze biologie boeken. Wipsite geeft een feitelijke, genuanceerde en positieve kijk op seksualiteit. Door middel van abstracte tekeningen, bewegende beelden en geluid, rukt Wipsite zich los van de oubollige methodes en saaie teksten die we meestal associëren met seksuele voorlichting. Niet klinisch, maar vlezig: net als seks zelf dus.

Doelgroep

Wipsite richt zich op een brede doelgroep van 12 tot 30 jaar. De belangrijke basisthema’s als SOA’s en anticonceptie komen hierbij aan bod, maar ook voor de oudere doelgroep valt er wellicht iets te leren. Zo leer je via animaties onder andere hoe je lekker kunt beffen, aftrekken of zoenen. Wipsite biedt een on- en offline platform waar je op je gemak kan ronddwalen en ontdekken. Het doel van Wipsite is om mensen te helpen een positief zelfbeeld te ontwikkelen en een prettige beleving van hun seksualiteit te laten ervaren, hoe jong of oud je ook bent.

Wipsite bezoeken

Opening donderdag 17 maart, 17:00 uur, gratis toegang
Ingang via Melkweg Café (Marnixstraat 409)
Melkweg Expo

Wipsite loopt van 17 maart t/m 3 april
Open wo t/m zo, 12:00 – 21:00 uur

 

Gegevens

Datum:
17 maart 2016
Tijd:
17:00
Site:
www.melkweg.nl/nl/agenda/opening-de-wipsite-17-03-2016

Organisator

Melkweg Expo
Telefoon:
020-5318181
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Melkweg Cafe
Marnixstraat 409
Amsterdam, 1017PH Nederland
+ Google Maps