Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heel Amsterdam werkt samen voor veiligheid in huis

februari 8 @ 13:00 - 17:30

In Amsterdam zetten formele hulpverleners, informele ondersteuners, vrijwilligers en inwoners zich in voor de preventie en bestrijding van huiselijk geweld en kindermishandeling (HGKM). Na de lancering van het Handboek Samen Sterker tegen Huiselijk Geweld en Kindermishandeling in maart 2021, is deze onlangs herzien. Netwerken en samenwerkingsverbanden breiden nog altijd verder uit.

Op 8 februari komen we graag weer samen om het te hebben over het handboek, het netwerk en de samenwerking voor de Amsterdammer die te maken krijgt met HGKM.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is voor iedereen die in contact komt met inwoners van Amsterdam en een bijdrage levert – van preventie tot nazorg – in de aanpak tegen huiselijk geweld en kindermishandeling.

Wat?
Op deze middag staat het behouden, bevorderen en/of vergroten van uw netwerk centraal. Er is ruimte voor uitwisseling van ervaringen, kennis en best practices. Nadien weten alle partijen, formeel en informeel, elkaar nóg beter te vinden. Daarnaast bespreken we belangrijke thema’s en vormen van geweld zoals seksueel geweld, digitaal geweld, intieme terreur & femicide en gender-gerelateerd geweld in een plenair programma en diverse workshops.

Aanmelden?
Meld je alvast vrijblijvend aan via dit formulier.

Gegevens

Datum:
februari 8
Tijd:
13:00 - 17:30

Organisator

Gemeente Amsterdam
E-mail:
Floortje.lauriks@amsterdam.nl

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam, Noord Holland 1019 HC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 - 624 63 80
Bekijk de site van Locatie