Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis training: ‘Flip the script’ van je leven – jouw verwerking in eigen handen!

1 december 2021 @ 18:30 - 21:00

Ben je een jonge vrouw (18-30 jaar) en woonachtig in Amsterdam Zuidoost en ben je toe aan inspiratie en begeleiding bij een reset van je Leven?

Tijdens de training: “Flip the Script” van je Leven, krijg je begeleiding van 3 inspirerende ervaringsdeskundigen.

Sheryv (24), Yumila (32) en Deirdre (52) kennen de ‘klappen van de zweep’ en hoe lastig soms is om trouw te blijven aan wat je diep van binnen graag wilt.

Soms ben je zelfs helemaal kwijt wat het is dat je écht wilt.

We wensen dat relaties een bron van vreugde en liefde zijn. Helaas zitten ze soms boordevol conflict en/of zijn ze ronduit ‘toxic’. Tijdens 8 groepsbijeenkomsten en 1:1 coachingsessies word je begeleid om je verwerkingsproces in eigen handen te nemen. Je krijgt inzicht in jouw emoties en die van een ander. Je wordt gezien, gehoord en begrepen. Je krijgt begeleiding bij het herschrijven van jouw Levensscript en de stappen te zetten die daarbij passen. Je krijgt tools in handen om grip en regie te krijgen over je toekomst. We helpen je bij het hervinden van geloof in jezelf. Je gaat aan de slag met de kracht die je in je hebt. We hebben plek voor maximaal 8 gemotiveerde ladies, zo krijgt iedereen de aandacht en tijd die nodig is.

We gaan 3 november van start! Wil je meedoen of meer informatie? Laat je naam en nummer achter via whatsappnummer 085-2006455, je wordt binnen 24 teruggebeld.

Meer informatie op: https://www.hartvrouwen.nl/flip-the-script-van-je-leven/

Gegevens

Datum:
1 december 2021
Tijd:
18:30 - 21:00